Бог спрямує ваші кроки

Бог спрямує ваші кроки

Від Господа кроки людини побожної ставляться міцно, і Він любить дорогу її… – Псалом 36:23

Християнське життя можна порівняти з подорожжю. Святий Дух ― наш поводир, який щодня супроводжує і скеровує нас. Він завжди підштовхує нас до найкращого в нашому житті. Секрет успішної і приємної подорожі з Богом в тому, щоб завжди слідувати за Ним.

Та що означає «йти за Богом»? По суті, коли ми йдемо за Ним, то підкоряємося Йому, прислухаємося до Його порад і виконуємо те, що Він нам наказує. Дуже часто ми поспішаємо і намагаємося випередити Бога. Можливо, нам здається, ніби краще знаємо, яким рухатися напрямком, тому наша нетерплячість змушує нас звертати з прямої стежки, бо вважаємо, що так буде швидше. Проблема полягає ось в чому: тільки-но ми усвідомлюємо, що ця дорога заведе нас у глухий кут, одразу доводиться повертатися до того самого місця, в якому ми зійшли з прямої стежки. Але добре, що Бог завжди поруч із нами і чекає нашого дозволу знову вести нас, вказуючи правильний шлях.

Господь ретельно спланував життєву подорож кожного з нас, тож мусимо цілковито і повністю усвідомити, що Він нас любить, є добрим і справедливим до нас, і ми можемо Йому довіряти. Він гідний нашої довіри, бо завжди обирає напрямок, найбільш підходящий для нас. Ми можемо Йому довіряти, бо Він вкаже, коли заблукаємо, і виведе на правильну дорогу, благословивши правильними супутниками. Ми можемо довіритися Йому всім своїм життям… і крапка.

Прислухайтеся до керівництва Святого Духа, адже Він знає шлях і завжди буде поруч із вами. Повірте в Його щире бажання попровадити вас до всього запланованого для вашого життя ще задовго до вашого народження. І наостанок не забувайте насолоджуватися подорожжю!


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, у Твоєму Слові сказано, що Ти скеровуєш кроки побожної людини. Я вірю, що Ти вестимеш мене у подорожі, яку Сам для мене приготував, і знаю, що коли навіть зійду з прямої стежки, Ти завжди будеш поруч і допоможеш повернутися на правильний шлях.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon