Бог хоче брати участь у всьому нашому житті

Бог хоче брати участь у всьому нашому житті

Бо всі, хто водиться Духом Божим, вони сини Божі. —До Римлян 8:14

Коли ми “водимося Святим Духом”, це означає, що ми дозволяємо Йому брати участь у кожному рішенні, що ми його приймаємо, незалежно від того, є воно вагомим і важливим, або ж навпаки. Він веде нас за Собою за допомогою відчуття миру в серці й мудрості, а також — Божого Слова. Він звертається до нашого серця тихим, лагідним голосом і дає нам так зване “внутрішнє свідоцтво”. Ті, хто бажає водитися Святим Духом, повинні навчитися слідувати за цим внутрішнім свідоцтвом і якомога швидше реагувати на всі Божі спонукання.

Наприклад, якщо ми беремо участь у якійсь розмові й раптом починаємо почуватися незручно, можливо, це Святий Дух показує, що нам варто або змінити тему розмови, або замовкнути. Відчуваючи внутрішній неспокій, коли збираємося щось придбати, нам потрібно зачекати й спробувати з’ясувати, чому це відбувається. Можливо, нам насправді не потрібен цей товар, або пізніше ми знайдемо його десь в іншому місці на розпродажу, або зараз не найкращий час для придбання його. Нам не завжди треба знати, чому Бог до чогось нас спонукає; просто завжди корімося Йому.

Пам’ятаю, як одного разу я зайшла у взуттєву крамницю. Я вибрала кілька пар взуття, які хотіла приміряти, та раптом відчула себе дуже незручно. Цей дискомфорт лише продовжував зростати, доки я врешті-решт не почула від Святого Духа: “Вийди звідси”. Я сказала про це Дейвові, і ми одразу пішли звідти. Я так і не дізналася, чому це відбулося, та мені й не потрібно цього знати. Можливо, Бог уберіг мене від якоїсь біди, або співробітники цього магазину займалися якимись неетичними справами. Можливо, таким чином Бог просто перевіряв, чи буду я Йому покірна. Я вже сказала, що не завжди нам треба знати, чому саме Бог до чогось спонукає. Наше завдання в тому, щоб просто коритися Його голосу.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Найкращий спосіб вшанувати Бога — це негайно підкоритися Йому, тільки-но відчувши Його спонукання до чогось.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon