Вашу тугу ніщо не вдовольнить

Вашу тугу ніщо не вдовольнить

За Тобою душа моя тужить вночі, також дух мій в мені спозаранку шукає Тебе. —Ісая 26:9

Світ робить усе можливе, щоб наповнити наші вуха розмаїттям голосів, які заглушають голос Бога й витісняють Його на другий план у нашому житті. Проте кожна людина доживе до дня, коли, окрім Бога, у ньому нічого не залишиться. Все інше рано чи пізно мине; коли це станеться, Бог усе одно залишиться з нами поруч.

За Біблією, все, що можна знати про Бога, стало явним і доступним для всіх нас, адже Він відкрився нам у нашому сумлінні (див. До Римлян 1:19–21). Кожна людина одного дня постане перед Ним і дасть звіт за своє життя (див. До Римлян 14:12). Не бажаючи служити Богові всім своїм життям, обираючи ходити власними шляхами, люди знаходять спосіб сховатися й проігнорувати це інстинктивне знання про їхнього Творця. Дарма що Він прагне спілкуватися з ними й вести їх за Собою туди, куди вони мають іти.

Правда полягає в тому, що попри старання людини сховатися від Бога, ніщо не зможе задовольнити її туги за Ним, окрім живих стосунків і спілкування з Ним. Навіть пробуючи ігнорувати Бога, десь глибоко в серці вони все одно прагнуть почути Його голос.

Отож дуже раджу вам: вдовольняйте свою тугу за Богом, проводячи з Ним час, перебуваючи в Його присутності й прислухаючись до Його голосу.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Живіть так, щоб не боятися й не перейматися тим, що колись, по закінченні свого земного життя, доведеться постати перед Богом.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon