Ваші страждання не прославляють Бога

Ваші страждання не прославляють Бога

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Думайте про те, що вгорі, а не про те, що на землі. – До Колосян 3:2

Багато християн живе з оманливою впевненістю в тому, що Бог жадає їхніх страждань. Це незмінно створює в їхньому розумі менталітет жертви. Страждання, які ми зносимо у цьому світі, є неминучим, та не приносять Богові ніякої радості. Звісно, Господові приємно, коли ми зберігаємо добре ставлення під час страждань, та Він прагне, щоб із будь-якої ситуації ми виходили переможцями! Тож навіщо жити з почуттям гіркоти і гніву у серці, для чого залишати в ньому емоційні, чи душевні, рани і гнітюче почуття депресії?

Існує один надійний спосіб, як пройти через будь-які страждання, зберігши правильне ставлення — замість зосереджуватися на тому, що на землі, сконцентруватися на тому, що вгорі. Ніколи про це не забувайте! Озбройтеся правильним мисленням, інакше у важкі часи свого життя ви відступитеся і неминуче здастеся. Зосередьте свої думки і будьте впевнені, що перехід від менталітету жертви до мислення переможця не буде швидким або простим процесом. Вам знадобиться певний час, та ваш досвід укріпить вас, зробить сильнішими і дасть можливість у майбутньому допомагати іншим людям, що стикаються з життєвими ситуаціями, подібними до вашої.

Сміливо дивіться у своє майбутнє і пам’ятайте: коли ви долаєте якісь життєві труднощі з Богом — це означає, що, опинившись на іншому боці, ви обов’язково матимете перемогу, якої у вас ніхто не відніме.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, мені конче потрібна Твоя допомога для подолання менталітету жертви. Я хочу зосередити свої думки на тому, що вгорі, і завжди мати правильне ставлення. Я знаю, що мені стане сили все здолати, якщо Твої думки і Твоя правда завжди мене наповнюватимуть.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon