Ваш найбільший дар

Ваш найбільший дар

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Будьте ж милосердні (доброзичливі, турботливі, чутливі і щедрі), саме як і Отець ваш є! – Лука 6:36, АМР

Це є надзвичайнішим з усього, що тільки можна собі уявити. Що більше я про нього думаю, то більше мене охоплює подив. Воно благословляє тих, хто на нього не заслуговує, і відмовляється карати тих, хто мав би дістати по заслугах. Це найбільший дар, який ви в змозі комусь дати. Йдеться про милосердя. Розумієте, прийшовши на землю, Ісус подарував нам Своє милосердя, тому й ми повинні навчитися дарувати милосердя іншим людям.

З Біблії на прикладі Христа ми вчимося любити своїх ворогів, молитися за них, бути доброзичливими до тих, хто не ставиться до нас відповідно. В Писанні ми бачимо наказ віддати те, що маємо, бідним і безпорадним, тим, хто ніколи не зможе нам віддячити, — ми повинні подбати про них. Звісно, можна робити подарунки людям, які презентують нам щось у відповідь. Однак більше ми блаженні тоді, коли приймаємо рішення щось віддати тому, хто ніколи не зможе нам віддячити, або відплатити, — це і є справжнім милосердям.

Найбільший подарунок, який ви можете зробити Богові, — це стати більше схожими на Ісуса. І у вас це обов’язково вийде, якщо почнете ставитися до інших людей так, як Він колись поставився до вас. Подаруйте людям навколо вас найбільший дар, на який тільки спроможні, — своє милосердя.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, дякую за Твоє милосердя, яке щоденно й так безкорисливо Ти даруєш мені. Тож, щодо інших людей, я приймаю рішення наслідувати в цьому Тебе. За появи такої можливості, я прагну проявити до них милосердя так, як Ти колись зробив це для мене.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon