Висока ціна мізерного життя

Висока ціна мізерного життя

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Яка ж користь людині, що здобуде ввесь світ, але душу свою, (тобто благословенне життя в Божому Царстві), занапастить? Або що дасть людина взамін за душу свою, (тобто за благословенне життя в Божому Царстві)? – Матвій 16:26, АМР

Сатана спокушає нас вести жалюгідне, нікчемне, мізерне життя, тоді як Бог спонукає й заохочує піднятися на новий рівень. Одна з найбільших помилок, яких ми можемо припуститися, — це стати самовдоволеними й почати вважати, що те, що ми зараз маємо, повинно нас влаштовувати, бо це найкраще, чого ми здатні досягти. Жалюгідне мислення утримує нас на одному місці, адже Бог може зробити через нас тільки те, що ми самі Йому дозволимо. Будьте обережні, щоб ваш стан раптом не став «задовільним» з духовної точки зору. Я не хочу бути посередньою, людиною так собі, адже Бог, якому я служу, не є посереднім — Він досконалий, і я прагну бути на Нього схожою.

Як читаємо в наведеному вище уривку зі Святого Письма, ми можемо здобути все, що пропонує цей світ, але втратити благословенне життя, приготоване для нас Богом. Мізерне життя має дуже високу ціну. Ніщо не варте того надзвичайного, мирного, радісного, праведного, святого життя, доступного нам у Христі тут, на цій землі. Якщо ви все своє життя опираєтеся Божій волі й живете так, як вам того хочеться, то ваше життя мізерне й нікчемне.

Бог прагне, щоб ви були благословенні, однак не хоче, аби ви самі намагалися здобути ці благословення. Він не бажає, щоб ви ставили матеріальні цінності вище за Нього й шукали чогось більше, ніж шукаєте Його. Пам’ятайте: якщо ми спершу будемо намагатися знайти Бога і Його Царство, то усі благословення, приготовані Ним для нас, прийдуть самі по собі, легко й природно. Ось що таке досконале життя на новому рівні, яке пропонує нам Господь!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу погоджуватися на мізерне життя. Допоможи мені зосередитися на Тобі, щоб бути спроможним вести досконале життя у Твоєму Царстві, яке Ти мені пропонуєш уже сьогодні.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon