Ви виснажені… або ж усім життям прославляєте Ісуса?

Ви виснажені... або ж усім життям прославляєте Ісуса?

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

…Щоб (тепер) служити нам обновленням духа (в слухняності спонукання Духу в новому житті), а не старістю букви (старому кодексу письмових правил). – До Римлян 7:6, АМР

Я вірю, що одна з головних причин виснаження, напруження й перевантаження полягає в тому, що люди йдуть власними стежками, замість виконувати Боже покликання і Його задум для їхнього життя. Нам варто прислухатися до спонукань Святого Духа стосовно того, в чому потрібно брати участь і на які справи витрачати свою життєву енергію. Ми повинні навчитися казати «так», погоджуючись з Його «так», і відповідати «ні», коли Господь говорить «ні». Прислухаючись до Божих вказівок, ми спроможемося виконувати Його настанови й накази, не втрачаючи при цьому миру в серці.

У Посланні до Римлян 7:6 читаємо про те, що ми повинні «служити обновленням духу». Я добре пам’ятаю досить багато випадків, коли була така стомлена, що Святий Дух просто спонукав мене до відпочинку, тоді як я змушувала себе кудись іти, щось робити чи з кимсь спілкуватися. Врешті я не просто втомилася — я виснажилася й зовсім втратила сили. А такі люди, як нам відомо, зазвичай починають ремствувати, бурчати, нарікати на оточуючих і стають нетерплячими.

Наостанок скажу, що, прислухаючись до спонукань Святого Духа й корячись Богові, ми прославляємо Ісуса. Тож дозвольте мені спитати: ви виснажені… чи всім своїм життям прославляєте Ісуса? Йдіть за Святим Духом і прославляйте Його всім своїм життям.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу бути надто виснаженим і неспроможним коритися Твоїм спонуканням. Я приймаю рішення виконувати Твій план для мого життя й прославляти Тебе всіма моїми справами.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon