Ви ніколи не самотні

Ви ніколи не самотні

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

А Господь, Він Той, що піде перед тобою, не опустить тебе й не покине тебе, не бійся й не лякайся. – Второзаконня 31:8

Горе й самотність — це дві головні проблеми, з якими стикаються люди за життя. І обидві вони часто йдуть пліч-о-пліч, адже багато людей сумує через свою одинокість. Співробітники нашого служіння часто отримують молитовні прохання людей, що страждають від самотності.

Боже Слово чітко й ясно сповіщає нам про те, що ми не одинокі. Бог прагне врятувати, втішити і зцілити нас. Та раптом на своєму життєвому шляху ви переживаєте болісну втрату, то зрозуміло, що забуваєте цю незаперечну істину. Отже, сатана щосили прагне переконати вас у тому, що ви самотні. Він намагається нав’язати вам думку про те, що буцімто ніхто не розуміє ваших почуттів… але він — брехун. Як додаток до того, що Бог завжди поруч із вами, багато хто з ваших братів і сестер у Христі добре розуміє, як ви почуваєтеся в емоційному плані (див. 2 до Коринтян 1:3-4).

Ви не самотні зараз, і ніколи такими не будете, незалежно від того, з якими життєвими ситуаціями та випробуваннями стикаєтеся. Можливо, коли вам болить, ви цього не розумієте, і біль втрати розриває ваше серце на шматки. Але знайте і завжди пам’ятайте одну просту істину: Бог любить вас і має для вас надзвичайно чудове майбутнє. Покладіться на Нього і попри все, почніть вірити, що Він перетворить вашу жалобу на радість (див. Ісая 61:1-3).

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, страждаючи від горя або самотності, я не завжди можу бачити істину, але знаю, що Ти ніколи мене не покинеш. Допоможи мені завжди пам’ятати, що Ти поруч, і дай мені, будь ласка, друзів християн, які зможуть підбадьорити мене і заохотити ще більше шукати Тебе і Твого лиця.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon