Ви потрібні Богові

Ви потрібні Богові

Тож благаю вас, браття, через (велике) Боже милосердя, повіддавайте ваші тіла (і всі частини вашого тіла) на жертву живу, святу, приємну Богові. —До Римлян 12:1, АМР

Ви потрібні Богові! Уявіть собі, Він прагне отримати повну опіку над вашим серцем, а не тільки право час від часу відвідувати вас. Люди часто скаржаться, що не отримують відповіді на свою молитву в ім’я Ісуса — воно й не дивина, що так відбувається. Зважаючи на кількість часу, яку люди проводять із Ним, стає очевидним: вони просто “ходять на побачення” з Богом. Даруйте на слові, я не взяла прізвища свого чоловіка, допоки не вийшла за нього заміж. Так само й Ісус хоче дати Своїй Церкві Своє ім’я, але за умови укладання з Ним повноцінного шлюбу.

Наша близькість із Богом дозволяє Його силі діяти в нашому житті. Ми не можемо її сприймати лише як посмішки й теплі, приємні почуття. Складно не погодитися з тим, що в насправді близьких стосунках одна людина може сміливо виправляти іншу, оскільки вони повністю чесні й відверті одне з одним. У наших близьких, особистих стосунках із Богом ми на ділі переживаємо дивовижні миті. Однак трапляється, що Господь прямо звертається до нас, закликаючи чесно визнати потребу дещо змінити у своєму житті.

Біда нашої дійсності в тому, що деякі люди ніяк не можуть збагнути простої істини: мир почне наповнювати їхнє серце лише тоді, коли вони повністю підкорятимуться Богові й негайно почнуть виконувати Його волю. А до того вони схожі на молодих, необ’їжджених лошат, які не звикли, що в їхньому роті вуздечка — дуже корисна річ, яку Бог використовує для того, щоб привести їх до безпеки й достатку.

Насамкінець зазначу, що деякі люди не готові віддати Богові право керувати своїм життям. Відповідаючи на прогнозоване питання, зазначу, що вони так ніколи й не відчують захищеності й миру в серці, допоки цілковито не віддадуть себе Святому Духові. Затямте, ви потрібні Богові; тож віддайтеся Йому цілком і повністю, більше ніколи не озираючись назад.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Передайте в Божі руки контроль над своїм життям.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon