Віддайте себе Богові й потім розслабтеся

Віддайте себе Богові й потім розслабтеся

Господь, Бог твій, серед тебе, Велет спасе! Він у радості буде втішатись тобою, обновить любов Свою (й нею заспокоїть тебе), зо співом втішатися буде тобою! —Софонія 3:17, АМР

Я вірю, що однією з найбільших проблем, з якими люди стикаються в сучасному світі, є наш постійно заклопотаний, квапливий, несамовитий і напружений стиль життя. З ним нам стає надзвичайно важко почути голос Бога. Проте автор наведеного вище вірша обіцяє, що Господь заспокоїть нас Своєю любов’ю. Отже, знайшовши таке місце, де вам вдасться побути на самоті й у повній тиші, ви зробите собі одну з найбільших можливих послуг. Мушу зазначити: для того, щоб почути Божий голос, потрібно принаймні хоча б іноді залишатися в тиші й на самоті. Дійсно, прагнучи почути Його тихе й лагідне звернення, вам доведеться бодай ненадовго зупинитися й замовкнути. Тож підіть деінде й залиштеся з Ним наодинці. Ісус сказав: “Коли молитеся, підіть у свою таємну кімнату і зачиніть за собою двері” (див. Матвій 6:6).

Зауважу, вам не завжди вистачатиме кількох хвилин спокою й тиші; хоча б іноді вам доведеться виділяти тривалі проміжки часу для перебування в тиші й пошуку Божої присутності. Хочу наголосити, що дуже важливо проводити час із Богом так, щоб нічого вас не турбувало й не відволікало.

Залишившись із Богом наодинці, не роздумуйте про власні проблеми. Натомість попрохайте в Нього сили й мудрості. Попросіть Його відновити й освіжити вашу душу. Повідомте Богові, що прагнете дізнатися про план, який Він має для вашого життя. Попрохайте Його відкрити вам, що, на Його думку, ви мусите зробити. Також просіть Бога відкрити вам на очі на те, чого, на Його думку, робити не варто.

Прийдіть до Бога й послухайте, що Він скаже вам. Пам’ятайте: кожним своїм приходом ви Його вшановуєте. Не забувайте: ви обов’язково отримаєте від Нього відповідь, навіть не почувши Його тихого голосу під час спілкування. Не хвилюйтеся через це, адже ви зробили все, що повинні були, — ви прийняли рішення Його шукати, а тому, всупереч занепокоєнню, Він вестиме вас за Собою в повсякденному житті.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Якщо ви дуже заклопотані для того, щоб приділяти час спілкуванню з Богом, то ви справді дуже заклопотані!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon