Говоріть те, що каже Бог

Говоріть те, що каже Бог

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Нехай книга цього Закону не відійде від твоїх уст, але будеш роздумувати про неї вдень та вночі, щоб додержувати чинити все, що написано в ній, бо тоді зробиш щасливими дороги свої, і тоді буде щастити тобі. – Ісус Навин 1:8

Бог запевняє нас: що більше часу ми будемо проводити, розмірковуючи над Його Словом і проголошуючи його, то більше переваг ми побачимо у своєму повсякденному житті, то ближчі стосунки ми матимемо з Ним. Він навіть обіцяє, що ми будемо багаті й успішні (див. Ісус Навин 1:8)!

Я сама можу сміливо свідчити, підтвердивши, що достойно пройшла через багато випробувань, навіть трагічних життєвих ситуацій завдяки вірі в Боже Слово і проголошенню його над своїм життям. Коли ми промовляємо Його Слово вголос, відбувається щось неймовірне, і це допомагає нам навчитися цілеспрямовано мислити правильно. Особливо це спрацьовує, коли ми з вірою проголошуємо істини зі Святого Письма над власним життям. Читати Слово Боже й приймати його всім своїм серцем — це чудово. Однак своїм сповіданням Слова ви робите дещо неймовірне — запускаєте механізм активної взаємодії з тим, що каже Господь, таким чином вивільняючи силу Його Слова у своєму житті.

Отже, я наполегливо раджу вам читати Боже Слово й розмірковувати над ним, щоб ваші думки стали відповідними та почали співпадати з ним. Крім цього прийміться за проголошення Божого Слова. Ви можете принести зміни у своє життя, просто почавши проголошувати те, що каже Господь. Читайте й прорікайте Боже Слово над своїми життєвими обставинами вже сьогодні.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я прагну вивільнити силу Твого Слова у своєму житті. Я приймаю тверде рішення не тільки читати його й розмірковувати над ним. Я проголошуватиму його над власним життям!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon