Дари зцілення

Дари зцілення

А іншому (даються надприродні здібності й) дари зцілення тим же (самим) Духом. —1 до Коринтян 12:9, АМР

Дари зцілення, ідуть пліч-о-пліч із даром віри. Хоча в Біблії й міститься заохочення всіх віруючих людей молитися за хворих і вірити в їхнє зцілення (див. Марко 16:17–18), Святий Дух наділяє певних людей надзвичайним даром зцілення хворих. Це відбувається так само, як інші люди отримують інші духовні дари.

Під час наших конференцій ми часто молимося за людей і спостерігаємо багато дивовижних зцілень. Повірте, за всі ці роки ми отримали цілі кипи свідоцтв і звітів про підтверджені випадки фізичних зцілень. До речі, під час наших конференцій і програм, які виходять на телебаченні, я також молюся з вірою в те, що Бог надприродним чином діє в житті багатьох людей.

Коли людина отримує зцілення завдяки тому, що хтось інший рухається у своєму духовному дарі, це зцілення не завжди може проявитися одразу й стати очевидним. Воно може нагадувати тривалий процес, за своєю природою схожий на дію ліків. Зцілення потрібно приймати з вірою, щиро сподіваючись, що незабаром воно проявиться. Однак відбутися це може набагато пізніше очікуваного часу. Я часто раджу людям проговорювати під час молитви: “Зцілююча Божа сила діє в мені просто зараз”.

Принагідно хочу закликати вас довіряти Богові у всіх питаннях, що стосуються вашого здоров’я. Я надзвичайно вдячна Господу за лікарів і взагалі за медицину, адже вони можуть допомогти нам у разі справжньої потреби, проте Цілителем нашим є тільки Ісус (див. Ісая 53:5).


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Бог — ваш Цілитель, а Його Слово — це ліки. Тож сміливо попрохайте Його зцілити вас, якщо маєте в цьому потребу.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon