Довіряйте Богові в будь-якій ситуації

Довіряйте Богові в будь-якій ситуації

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Коли я піду хоча б навіть (глибокою і темною) долиною смертної темряви, то не буду боятися злого, бо Ти при мені, Твоє жезло (захист) й Твій посох (путівник), вони мене втішать! – Псалом 22:4, АМР

Часто ми помилково вважаємо, що Богові потрібно довіряти виключно в тих ситуаціях, коли чогось потребуємо або прагнемо. Та, головним чином, справжня довіра Богові — це дещо більше, ніж засіб, який може допомогти отримати щось від Нього. Ми повинні неодмінно навчитися цілковито довіряти Богові, навіть у процесі очікування бажаних речей.

У моєму житті був час, коли я інтенсивно й цілеспрямовано довіряла Богові, бо жадала отримати від Нього певних речей. Я казала: «Боже, я хочу цього», або: «Господи, мені потрібно се й те». І тоді Він почав показувати мені, що всі ці речі аж ніяк не найголовніші у моєму житті. Бог волів навчити мене довіряти Йому настільки, щоб бути здатною подолати всі життєві труднощі, зберігши при цьому стабільність і добре ставлення. Я мусила затямити, що Він, можливо, не завжди, коли нам захочеться уникнути складних життєвих обставин, врятує нас. Та, попри все, Він завжди буде поруч із нами й обов’язково проведе через них.

Бог не буде нас постійно оберігати від будь-якої складної ситуації, коли ми вважаємо, що мусить. Але, хай там як, Він довіку перебуватиме поруч із нами. Сьогодні, замість зосереджуватися тільки на кінцевому результаті, усвідомте, що Бог поряд із вами навіть зараз. Він мешкає у вашому серці, тому довіртеся Йому й запам’ятайте, що Він проведе вас через будь-які випробування.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я такий радий, що Ти навіть зараз перебуваєш поряд зі мною. Я довіряю Тобі не тільки, коли прагну щось від Тебе отримати, але й у всіх своїх повсякденних життєвих обставинах.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon