Догоджайте Богові, а не людям

Догоджайте Богові, а не людям

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо тепер чи я в людей шукаю признання чи в Бога? Чи людям дбаю я догоджати? Бо коли б догоджав я ще людям, я не був би рабом Христовим. – До Галатів 1:10

А чи можете ви щиро сказати про себе, що є тією людиною, якою Бог створив вас? Або ж ви живете для того, щоб «шукати людського визнання»? Як читаємо в цьому уривку зі Святого Письма, Божа воля для нашого життя полягає в тому, щоб ми догоджали винятково Йому й були тими, ким Він нас прагне бачити. Приймаючи рішення стати людиною, якою Бог створив вас, унікальною й не схожою на всіх інших, будьте готові до того, що доведеться стикнутися з певною критикою з боку людей. Вам не завжди буде легко з нею миритися, та ви не зможете себе поважати, якщо постійно діятимете наперекір власним віруванням і переконанням. Розумієте, коли ви йдете за натовпом, хоча й знаєте глибоко в серці, що Бог спонукає вас обрати інший шлях, це понад усе інше заважає вам бути самими собою.

Сьогодні я хочу підбадьорити й надихнути вас: ступіть крок за вірою й будьте людиною, якою Бог створив вас. Не дозволяйте людському ставленню або їхній реакції на ваші вчинки визначати вашу цінність і значущість. Не бійтеся відрізнятися від інших і будьте готові стикнутися з критикою з боку людей.

Пам’ятайте, Бог любить вас і приймає такими, які ви є. Він створив вас саме такими з певної причини, тобто ви маєте щось особливе й неповторне, чим спроможні поділитися з цілим світом.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу все своє життя намагатися догодити людям. І тому приймаю рішення бути не схожим на всіх інших. Я прагну мати Твою прихильність у своєму житті й стати людиною, якою Ти мене створив.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon