Замість осуду прийміть Боже прощення

Замість осуду прийміть Боже прощення

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Коли ми свої гріхи визнаємо, то Він вірний та праведний, щоб гріхи нам простити, та очистити нас від неправди всілякої. – 1 Івана 1:9

Прощення вкрай потрібне кожній людині буквально кожнісінький день її життя. Святий Дух здіймає тривогу в нашому серці, коли мусимо розкаятися у своїх гріхах. Саме Він дає нам надприродну силу крові Христа для очищення від гріха і допомагає завжди залишатися у правильному положенні перед Богом. Та, переживаючи гнітюче почуття осуду, ми можемо бути впевнені, що воно не від Бога. Навпаки, Він послав Ісуса, щоб Той помер на хресті і заплатив високу ціну за наші гріхи. Ісус поніс наші гріхи й осуд на хресті (див. 53 розділ Книги Ісая).

Розбиваючи, знищуючи ярмо гріха у нашому житті, Бог також звільняє нас від будь-якого відчуття провини. Він вірний, і тому не тільки воліє пробачити всі наші гріхи, але й очистити нас від усякої неправди (див. 1 Івана 1:9).

Диявол знає, що почуття осуду і сором завсіди заважають нам у молитві наблизитися до Бога, прийняти прощення своїх гріхів і насолоджуватися близькими стосунками з Ним. Постійне картання себе і віра в те, що Бог на нас гнівається лише відділяють нас від Його присутності. Господь ніколи не покине вас, тому не віддаляйтеся від Нього через почуття осуду. Прийміть Його прощення і живіть у згоді з Ним.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, дякую Тобі за те, що показуєш і переконуєш мене у тому, що почуття осуду ніколи не приходить від Тебе. Сьогодні я приймаю Твоє прощення. Ти раз і назавжди омив і очистив мене від гріха, щоб я міг постійно перебувати у правильному положенні перед Тобою.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon