Зробіть Бога своїм джерелом впевненості

Зробіть Бога своїм джерелом впевненості

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

З нами Господь Саваот, наша твердиня (і сховисько) Бог Яковів! Села (зупиніться і подумайте про це в тиші). – Псалом 45:12, АМР

Епідемія невпевненості спалахнула у сучасному суспільстві, крадучи у багатьох людей здатність радіти життю і створюючи безліч проблем у їхніх стосунках з іншими. Я розумію, як невпевненість і вагання можуть впливати на людей, бо сама безпосередньо пережила ці відчуття у своєму житті. Я знаю, що вони можуть заподіяти людині.

Невпевнені люди часто шукають схвалення інших, щоб подолати власне почуття пригнобленості й низьку самооцінку. І згодом вони потрапляють у полон залежності від схвалення з боку оточуючих.

У боротьбі з невпевненістю єдине, що спроможне звільнити нас від залежності, — це Божа істина. А вона полягає в тому, що нам не потрібно докладати зусиль для отримання від людей того, що Бог без натяків дає нам безплатно: любов, прийняття, схвалення, впевненість, відчуття власної гідності і значимості. Він — наша схованка і твердиня, сила і притулок у скрутні часи (див. Псалми 9:10; 30:4; 31:7; 36:39; 45:12). Він — наше джерело відчуття власної гідності й значимості, прийняття і схвалення.

І доки ми все це маємо, доти володіємо тим, що є найціннішим для будь-якої людини у світі. Не зводьте погляду з Бога, і Він піднесе вас на новий рівень свободи, зробивши впевненою, зрілою людиною, якою Сам створив вас.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я знаю, що Ти — моє джерело впевненості. Я зосереджуюся на Твоїй правді і Твоєму твердженні, що Ти — мій притулок і моя сила. Ти даєш мені любов і прийняття, яких я конче потребую. Тож, я черпатиму своє відчуття впевненості і почуття безпеки лише в Тобі.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon