Його милість оновлюється щоранку!

Його милість оновлюється щоранку!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Це милість та доброта Господня, що ми не погинули, бо не покінчилось Його турботливе милосердя, нове воно кожного ранку, велика і рясна бо непорушність і вірність Твоя! – Плач Єремії 3:22-23, АМР

Кожен новий день — це нова можливість закрити двері минулого, почати все спочатку, почати все знову. Навіть той факт, що Бог поділив добу на двадцять чотири години, свідчить про те, що кожного дня ми повинні починати все спочатку. Попереду на нас чекає новий день, новий наступний місяць чи рік. Та для того, щоб скористатися цим шансом і почати все знову, мусимо прийняти тверде, свідоме рішення.

Можливо, ви боретеся з почуттям провини й осуду у своєму житті? А може, відчуваєте провину через те, що зробили багато років тому або зовсім нещодавно, днями? Байдуже, скільки минуло часу — колишні вчинки мають залишитися в минулому. Що зроблено, те зроблено, і тепер тільки Бог може про це подбати. Ваше завдання полягає в тому, щоб визнати свою помилку, покаятися в тому, що вчинили, прийняти Боже прощення й рухатися далі.

У книзі Плач Єремії пророк Єремія підбадьорює нас за допомогою однієї думки, що неабияк надихає: Божа милість оновлюється щоранку. Кожного дня ви отримуєте новий шанс від Господа. Я дуже рада, що Бог посилає нам нову порцію милості усякого ранку. Завдяки цьому ми щодня можемо починати все з самого початку!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я надзвичайно радий, що Твоя милість оновлюється кожного ранку! Завдяки Твоїй любові, співчуттю й вірності до мене, я можу щодня починати все спочатку!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon