Коли Бог звертається…

Коли Бог звертається…

Бо Боже Слово, (що Він його промовляє до нас, сповнене сили,) живе та діяльне, (активне, дієве, енергійне й ефективне, і) гостріше від усякого меча обосічного, проходить воно аж до поділу душі й (безсмертного) духа, суглобів та мозків, (і проникає в найглибші частини нашого єства,) і спосібне судити, (викривати, відсіювати й аналізувати) думки та наміри серця. —До Євреїв 4:12, АМР

Мало хто задумується, однак можна впевнено сказати, що Боже Слово нас оперує. Воно вирізає все, що заважає виконанню Божого плану для нашого життя. Слово знаходить і відділяє все тілесне, плотське, чим сповнене наше життя, потім усуваючи його силою Святого Духа.

У перші роки вивчення Божого Слова я була неспроможна відрізняти слова моєї власної душі (розуму, волі й емоцій) від справжніх спонукань Святого Духа. Чогось прагнучи, я намагалася самостійно цього досягти, і якщо мені не вдавалося, то я дуже сердилася й нервувала. Мене — тілесну й плотську егоїстку — протягом багатьох років Бог оперував через Своє Слово. Він вирізав із мого життя будь-яке неправильне поводження, будь-який неправильний мотив.

Звісно, жодна операція не буває приємною, та іноді вона конче потрібна для того, щоб людина була здоровою. Можливо, Бог намагається щось вирізати з вашого життя, і вам від цього стає неприємно? Так буває під час більшості операцій, але згодом вони сприяють нашому одужанню. Тож, прагнучи отримати від Бога все, Ним приготоване для вашого життя, вам доведеться дозволити Йому звільнити вас від усього, що заважає вашому духовному росту. Адже маєте усвідомити: не існує швидких і легких шляхів до духовної зрілості.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Довга дорога до успіху — це та, де ми набуваємо безцінного досвіду, вивчаємо життєві уроки й здобуваємо мудрість.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon