Коли не все в житті йде за планом

Коли не все в житті йде за планом

Ми знаємо (й упевнені в тому), що тим, хто (діє в партнерстві з Богом і) любить Бога, хто покликаний (згідно з Його планом і) постановою, усе (вкупі) допомагає (здійснити цей план і все повернути) на добре. – До Римлян 8:28, АМР

У Посланні до Римлян 8:28 апостол Павло запевняє, що все допомагає нам на добре. Зверніть увагу, що він не називає всі події у житті добрими, але все, що з нами відбувається, все, що трапляється на нашому життєвому шляху, рано чи пізно повернеться нам на добро.

Також у Посланні до Римлян 12:16 апостол Павло наполягає на тому, що ми повинні «бути готові (підлаштовуватися під людей чи ситуації)» (АМР). Ідея цих слів у тому, щоб нам навчитися бути людьми, які вміють будувати плани, та навіть коли раптом щось не спрацьовує, вони не впадають у розпач і розчарування. Прикладом, ви сіли у своє авто, а воно не заводиться. Існує лиш два потенційних варіанти виходу з цього становища. Ви можете подумати: «Я так і знав! Мої плани завжди летять шкереберть» або ж промовити до себе: «Гаразд, зірвалася моя поїздка додому ― не біда. Я вірю, що все одно ця ситуація повернеться мені на добро. У будь-якому разі Бог усе тримає в Своїх руках».

Дозвольте Богові бути вашою славою і підняти вашу голову (див. Псалом 3:4). Він прагне все у вашому житті піднести на новий рівень: ваші мрії, стосунки, ставлення, вашу голову, ваші руки і серце ― все ваше життя. Пам’ятайте, Бог завжди добрий ― навіть тоді, коли руйнуються плани, і все у житті йде не на ваше.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я знаю, що Ти все тримаєш під контролем, і в твоїх силах повернути це мені на добро, тому я можу бути гнучким, коли щось у житті йде не так, як заплановано. Коли руйнуються плани і все йде шкереберть, допоможи мені знайти у цьому щось добре і не втрачати позитивного ставлення.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon