Коли фальшиве здається справжнім

Коли фальшиве здається справжнім

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо не дав нам Бог духа страху (боягузтва чи полохливосі, раболіпства чи підлабузницького страху), але (Він дав нам духа) сили, і любові, і (тихого і) здорового розуму, (і здержливості, і дисциплінованості). – 2 до Тимофія 1:7, АМР

Існує такий виснажливий страх, який сатана щоденно намагається нам нав’язати і вкласти у наше серце. Я маю власне визначення цього слова. Отже, «страх» — це «коли щось фальшиве здається нам справжнім». Страх — це щось, призначене для утримання нас від життя в тій силі, любові і здоровому розумі, які Бог прагне дати нам. Іноді ми вважаємо страх почуттям, але насправді це — злий дух. По суті, він є одним з улюблених інструментів сатани, за допомогою якого той залюбки, не гаючи часу, турбує християн. Але Ісус затвердив: «Тому, хто вірує, усе можливе!» (Марко 9:23). Гарячий, пристрасний і безстрашний християнин, який вірить у написане в Слові Божому — для нашого ворога не існує нічого жахливішого!

Кажуть, мовляв, страх — це протилежність віри. Так воно на ділі й є. Неможливо одночасно жити з вірою і страхом у серці. Страх паралізує нас і заважає отримати все, обіцяне Богом. Він перешкоджає нашим крокам за вірою, тим самим не дозволяючи покірно виконати те, до чого нас закликає Бог. Потрібно відчайдушно відкрито протистояти страху за допомогою сили віри. Нам слід проголошувати Боже Слово і наказувати страху негайно піти з нашого життя. Тож наступного разу, коли страх постукає у ваші двері, пошліть йому назустріч свою віру!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, відкрий мені, коли щось, яке здаватиметься справжнім, на ділі виявиться фальшивим. Я знаю, що завдяки Тобі, за допомогою сили віри я зможу протистояти страху і змусити його тікати від мене, накивавши п’ятами.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon