Крізь вогонь

Крізь вогонь

Адже наш Бог — це нищівний вогонь. —До Євреїв 12:29, УТТ

Бог прагне викоренити з нашого життя все, що не прославляє Його. А тому Господь посилає Свого Святого Духа, щоб Той, замешкавши в серці нас, віруючих людей, дав нам змогу підтримувати близьке й особисте спілкування з Ним і докоряв за кожну неправильну думку, слово або вчинок. Згодні ви чи ні, та всім потрібно пройти через “вогонь золотаря” (Малахія 3:2).

Але що насправді це означає — Бог розбиратиметься з нами й робитиме все потрібне, щоби змінити наше ставлення, наші бажання, наші шляхи, думки й слова. Він звертатиметься до нас стосовно всього, що відбувається в нашому серці й не догоджає Йому, прохаючи змінити це, послуговуючись Його допомогою. Ті, хто проходить через вогонь, замість тікати від нього, врешті-решт найбільше прославлять Бога своїм життям.

Можу припустити, що думка про те, що доведеться пройти крізь вогонь, налякає вас. Вона може стати нагадуванням про біль або навіть смерть. Але в Посланні до Римлян 8:17 апостол Павло пише: якщо ми хочемо взяти участь у спадку Христа, то повинні й страждання з Ним розділити. Як саме постраждав Ісус? Невже нам також не уникнути хреста? І так, і ні. Хочу підбадьорити вас: йдеться не про смерть на хресті за власні гріхи. Але в Євангелії від Марка 8:34 Ісус сказав, що ми повинні взяти свого хреста й слідувати за Ним. Далі мусимо відкинути свій егоїстичний, самолюбний стиль життя. За Біблією, маємо померти для себе. Взоруючи на досвід, запевняю вас: для того, щоб звільнитися від егоїзму, потрібен вогонь — і, як правило, дуже сильний! Та будь ми готові пройти крізь вогонь, і пізніше пізнаємо радість, яку приносить здатність прославити Бога всім своїм життям.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Господь дуже сильно любить вас і тому не припинить діяти у вашому житті аж до Свого повернення на землю.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon