Ми врятовані для служіння іншим

Ми врятовані для служіння іншим

Тож тому, поки маємо час, усім робімо добро (й не забуваймо благословляти всіх,) а найбільш (тих, хто з нами) однієї віри! —До Галатів 6:10, АМР

Щойно прокинувшись уранці, попрохайте Бога звернутися до вас і показати, що ви сьогодні спроможні зробити, аби комусь допомогти; робіть так щодня. Бог урятував нас для служіння Йому й іншим людям. Ще на початку часів Він велів Адаму та Єві використовувати всі їхні ресурси для служіння Богові й людям. Справді, великим є той чоловік або жінка, які беззастережно служать іншим. Хочу наголосити, навіть кожен лідер має спершу стати для всіх слугою. Зауважимо, що на питання учнів стосовно того, хто з них найбільший і найголовніший, Ісус відповів: кожен, хто бажає стати великим, має стати для всіх слугою (див. Матвій 20:26). Чи зацікавлені ви в тому, щоб почути голос Бога? Тоді прохайте Його показати вам, кому можна допомогти, кого можна підтримати чи благословити. Проте зазначу, що, бажаючи отримувати Божі одкровення, які допомагатимуть тільки нам самим, вважаю, ми нічого не почуємо від Бога — напевно, Йому просто не буде чого нам сказати, адже Він не зацікавлений в допомозі нам бути егоїстами. Повірте, почавши по-справжньому дбати про інших людей, ми станемо помічати цікаву річ: допоки ми служимо їм, Бог надприродним чином розв’язує наші проблеми, отож нам самим навіть не доводиться докладати багато зусиль до зміни ситуації.

Усвідомте, у Божому Царстві посада “слуги” є найвищою за рангом. Адже Сам Христос прийшов не для того, щоб Йому служили, натомість — послужити іншим (див. Марко 10:45). Хто завгодно може служити іншим, якщо тільки захоче. Тож закликаю вас принагідно прислухатися до того, що кажуть люди про свої бажання й потреби, і пробувати їх задовольнити. Почни ви служити іншим, і ваші стосунки зо Христом стануть більш тісними, адже Він Сам є найбільшим Слугою в історії людства.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Помоліться просто зараз і спитайте в Бога, як можна сьогодні комусь допомогти. Прислухайтеся до Його тихого, лагідного голосу й виконайте все, що Він вам скаже.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon