Навчіться чути Бога в дусі

Навчіться чути Бога в дусі

То дух, що оживлює, (оскільки давати життя — це Його природа;) тіло ж не помагає нічого (й не приносить жодної користі). Слова (правди), що їх Я говорив вам, то дух і життя. —Іван 6:63, АМР

Іноді розум, воля й емоції заважають нам почути Божий голос. Коли ми намагаємося розчути Бога й виконати Його вказівки й настанови, негативні думки можуть так сильно атакувати наш розум, що у нас виникає бажання здатися. Однак утихомир ми його, і відразу побачимо, що відбувається у нашому серці. Відтак Бог дасть нам підтвердження стосовно того, що намагається нам донести. Ми відчуємо, як Його відповідь наповнює миром і впевненістю глибини нашого серця, де мешкає Дух Святий.

Одного разу я саме закінчила проводити зустріч, до якої дуже старанно готувалася, бо хотіла зробити її максимально корисною для людей, що її відвідають. Хоча мені й здавалося, що всім вона сподобалася, та я постійно чула у своєму розумі слова: “Ця зустріч нікого не благословила, і більшість людей вважають її згаяним часом, жалкуючи, що взагалі на неї прийшли”. Зізнаюся щиро, я почувалася повною невдахою, хоча й усвідомлювала, що такий стан не є Божою волею для мого життя. Отож я замовкла, стихла й уважно прислухалася до того, що скаже мені Святий Дух. Довго чекати не довелося, і я одразу почула у своєму серці тихий, лагідний голос, що промовив: “Якби ці люди не хотіли бути тут, вони навіть не прийшли б. Якби їм не сподобалася ця зустріч, багато хто давно пішов би. Ти отримала від Мене слово для них, а Я ніколи не даю поганих проповідей, тож не дозволяй сатані вкрасти в тебе радість від здійсненої роботи”. Не прислухайся я тоді до Бога — і довго ще страждала б. Хочу наголосити, що слово від Нього стало для мене життєдайним.

Бога ми чуємо у своєму дусі — не у своєму розумі. Тож ніколи не забуваймо про це й завжди приділяймо час тому, щоб зупинитися й спитати у Бога, що Він насправді намагається нам сказати.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Слово від Бога завжди приносить відновлення та життя.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon