Навіщо Ісус прийшов на землю

Навіщо Ісус прийшов на землю

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Наблизьтесь до Бога, то й Бог наблизиться до вас. Очистьте руки, грішні, та серця освятіть, двоєдушні! – Яків 4:8

Я запрошую й заохочую вас уважно перечитати наведений вище вірш. Зверніть увагу на те, що в Біблії нам велено спершу наблизитися до Бога і тільки після цього перестати грішити. Безліч людей у цьому світі роблять все навпаки. Вони помилково вважають, що ніколи не зможуть прийти до Бога, побудувати з Ним стосунки або стати справжніми християнами, допоки мають проблеми у житті. Спершу вони прагнуть їх розв’язати, а вже потім наближатися до Бога. Люди гадають, що, тільки привівши до ладу власне життя, вони зможуть стати достойними стосунків з Небесним Отцем. Та це хибні думки і неправильне мислення.

Ісус прийшов на цю землю саме тому, що самостійно, без Його допомоги ми ніколи не змогли б стати достойними Божої присутності. Нам неодмінно потрібен Ісус. Своєю смертю і пролитою кров’ю Він оплатив ціну нашого гріха — нині наш борг сплачений сповна.

Самотужки, допоки не наблизимося до Бога через Ісуса Христа, ми абсолютно не спроможні очиститися від гріха. Господь прагне, щоб ви стали до Нього ближче вже сьогодні. Не лишайтеся осторонь через те, що повірили диявольській брехні, ніби насамперед мусите звільнитися від гріха. Натомість прийдіть до Бога і дозвольте Йому очистити вас завдяки жертві, яку Ісус приніс за вас.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я приходжу до Тебе через кров Ісуса, яка очищує мене від гріха. Дякую Тобі за Твоє прощення. Я відмовляюся жити з почуттям сорому в серці, адже знаю, що вже зараз мені до снаги наблизитися до Тебе і прийняти Твою любов і прощення.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon