Наодинці з Богом

Наодинці з Богом

Відпустивши ж народ, Він на гору пішов помолитися на самоті; і як вечір настав, (Він і досі) був там Сам. —Матвій 14:23, АМР

Для мене проводити час наодинці з Богом десь у тихому місці є не просто чимсь необхідним. Це життєво важливо для мене, і вірю, для вас також. У моєму домі є кабінет, у який я приходжу щоранку, перед початком свого дня, для спілкування з Богом. На додачу до цього приблизно чотири рази на рік я люблю кудись поїхати на кілька днів, щоб побути на самоті. Адже мені подобається проводити у тиші трохи більше часу, ніж зазвичай, і бути в змозі зосередитися на спілкуванні з Богом. До речі, така практика конче потрібна кожному християнину. Зауважу, більшість людей щороку їдуть у відпустку і якось розважаються щотижня, коли не потрібно ходити на роботу. Звісно, ми повинні відпочивати й розважатися — в цьому немає нічого поганого. Насправді, це балансує життя й допомагає нам залишатися здоровими в емоційному плані. Проте “духовні відпустки” — це те, чого ми потребуємо найбільше в нашому житті. Їх ми мусимо щороку або навіть щотижня включати у свій насичений розклад і планувати заздалегідь. Годі й уявити, як Бога потішило б, плануй ви час, який хочете провести з Ним, перш за все інше у своєму житті! Я проводжу конференції в Сполучених Штатах і за кордоном. Зізнаюся, мене завжди вражає, скільки людей приїжджають здалеку, беруть відпустку для того, щоб взяти участь у наших заходах. Я завжди роблю їм компліменти, бо знаю, що Бог пишається їхнім учинком. Без сумніву, вони зможуть вирости духовно, бо чимось пожертвували заради проведення часу з Богом.

Не чекайте, допоки у вашому житті виникне якась складна ситуація чи станеться якась трагедія, і ви в пошуках виходу будете вимушені проводити час із Богом. Шукайте Бога понад усе й робіть це регулярно, бо це надасть вам сили, такої потрібної в будь-якій важкій ситуації. Насамкінець хочу наголосити: якщо Ісусові було конче потрібно проводити час наодинці з Богом-Отцем, то для вас це має стати нагальною потребою й поготів.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Дістаньте свій кишеньковий календар просто зараз і заплануйте проведення часу наодинці з Богом.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon