Нехай ваша любов пускає людей на волю

Нехай ваша любов пускає людей на волю

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Господь же то Дух, а де Дух Господній, там воля (свобода, звільнення від пут). – 2 до Коринтян 3:17, АМР

Любов звільняє людей. Вона дає їм неймовірне відчуття приналежності і свободи. Любов не намагається контролювати інших, або маніпулювати ними, чи отримувати задоволення за чийсь рахунок.

Ісус виголосив, що Бог послав Його на землю для того, щоб проголосити свободу. Саме це повинні робити ми, віруючі люди, — замість намагатися контролювати інших, маємо давати людям свободу, щоб вони могли виконати Божу волю для їхнього життя. Я помітила, що мої старання змусити людей робити те, чого я хочу, зачиняють двері, через які Бог може діяти в їхньому житті. Тож, звільнімо всіх, хто є в нашому житті, щоб вони могли приносити славу Богові, а не нам. Дайте людям свободу, і вони за це повік любитимуть вас. Не намагайтеся маніпулювати ними, натомість дозвольте Богові контролювати їхнє життя.

Людина, яка вміє відпускати зі свого життя як людей, так і речі — ось хто насправді спроможний любити. Прийміть вже сьогодні рішення не бути тим, хто пильно спостерігає за іншими, контролюючи їхнє життя. Станьте людиною, що вільно дарує всім свободу, яка приходить тільки від Бога.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я так хочу, аби любов, яку я дарую іншим людям, звільняла їх так само, як Твоя любов колись дарувала мені свободу. Я відмовляюся від свого бажання керувати і маніпулювати людьми. Я просто любитиму всіх, кого Ти дав у моє життя, і передам їх у Твої руки.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon