Не ображайте Бога

Не ображайте Бога

Зо страхом і тремтінням, (з повагою і благоговінням, з великою обережністю, з чистим сумлінням і з пильністю) виконуйте своє спасіння, (не довіряючи собі, противлячись спокусам і боязко уникаючи всього, що може образити Бога й дискредитувати ім’я Христа). —До Филип’ян 2:12, АМР

Згодні ви чи ні, але ми повинні дозволити Святому Духові захопити наше життя. Ми можемо так сильно сповнитися Його присутності й сили, що залюбки дозволимо Йому проникнути в кожен найменший закуток нашого життя. І відтак Він почне брати участь у всьому, ким ми є і що робимо. Дух Божий може проникнути в наші думки, емоції і навіть підкорити Собі нашу волю, таким чином даруючи зцілення всьому нашому єству. Однак зауважу, що Він хоче, аби ми запросили Його це зробити. Власне я заохочую вас сказати Духу Божому про свою готовність співпрацювати з Ним — це дасть Йому можливість винести на світло все, зроблене у вашому житті завдяки Божій благодаті. Ми повинні “виконувати” своє спасіння, тобто робити його видимим, як написано в наведеному вище уривку зі Святого Письма. Відповідаючи на прогнозоване питання про те, що це означає, скажу: ми повинні навчитися жити за Духом. Наше життя має стати послідовним і чистим проявленням зовні того, що відбулося всередині нас. Будьте обачні й не ображайте Бога, піддаючись спокусі або гріху. Навчіться жити так, щоби зберегти чисте сумління.

Можливо, зараз ви міркуєте: “Джойс, усе це здається мені надто складним завданням, і я не впевнений, що маю все потрібне для того, аби його виконати”. Не піддавайтеся сумнівам! Я запевняю, ви справді маєте все необхідне, бо сила Духа Святого діє у вашому житті. Звісно, вам не вдасться зробити це самотужки, проте, об’єднавшись із Богом, вам стане сили зробити в житті все, що маєте зробити. Не погоджуйтеся на нібито життя-мрію, в якому девізом буде “тільки б дотягнути до завтра”! На вас чекає життя, сповнене Божих благословень.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Відверніться від усього, що може образити Бога.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon