Осягніть благодать і живіть за вірою

Осягніть благодать і живіть за вірою

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо врятовані (звільнені від осуду і зроблені учасниками Христового спасіння) ви благодаттю (тобто незаслуженою Божою милістю) через (вашу) віру… – До Ефесян 2:8, АМР

Безперечно, більшість із нас, ми чітко знаємо, що врятовані за Божою благодаттю. Та цікаво, чи багато хто по-справжньому розуміє силу Божої благодаті?

Усе, що ми отримуємо від Бога, дається нам за благодаттю через віру. Тож, розуміючи і розібравшись у понятті благодаті, ви можете вести життя за вірою й отримувати Божі благословення. У понятті Божої благодаті немає нічого складного або заплутаного. Вона надзвичайно проста, і тому багатьом людям не до снаги її осягнути. У світі немає нічого потужнішого за Божу благодать. Усе, про що йдеться у Слові Божому, — спасіння, сповнення Святого Духу, спілкування з Богом, перемогу у повсякденному житті — ґрунтується на благодаті. Без неї ми — ніщо, без неї ми нічого не маємо і не можемо нічого робити.

Тож, не гайте часу — вже сьогодні прийміть рішення не тільки знати щось про благодать; усвідомте і визнайте беззаперечний факт, що все у вашому житті залежить від Божої готовності використати Свою безмежну силу, тобто благодать, для задоволення ваших нужд. На разі ваші достоїнства і здібності не мають жодного значення. Тож, зосередьтеся на цій істині вже сьогодні, і побачите, як ваша віра почне стрімко рости.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу лише знати щось про Твою благодать — я прагну усвідомити її справжню силу. Допоможи мені зрозуміти, яка дивовижна Твоя благодать, щоб моя віра в Тебе почала стрімко рости.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon