Позбавтеся хибних звичок

Позбавтеся хибних звичок

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Не будь переможений злом, але перемагай зло добром! – До Римлян 12:21

Розпочавши стосунки зо Христом, ми вирушили у захоплюючу мандрівку, довжиною у ціле життя. Наша мета ― стати людьми, якими нас створив Бог. У процесі цієї подорожі ми вчимося долати особисті слабкості і жити в Божій силі. Іноді для цього доведеться боротися з власними хибними звичками.

Роками я мала шкідливу звичку засмучуватися кожного разу, коли щось відбувалося не на моє. Можливо, у вас немає саме такої поганої звички, а натомість ви пліткуєте, часто лаєтеся, надто багато захоплюєтеся кавою, понад міру дивитеся телевізор або витрачаєте гроші на те, що вам не потрібно. Хоч би якою була ваша погана звичка, її можна позбавитися. Не можу стверджувати, що це буде легко, але Бог прагне, щоб ми тримали під контролем власні хибні звички. Емоції не повинні займати панівне положення у нашому житті. Бог воліє, щоб ми завжди і у всьому були переможцями.

Позбавитися поганої звички можна, прийнявши цілу низку правильних рішень, одне за одним. Дехто спробує зробити це самотужки, без допомоги Святого Духа. Та, зрештою, усвідомить, що Богові не догодити без Його ж допомоги.

В Розширеному перекладі Біблії ми читаємо, що Святий Дух ― це наш «Помічник». Він завжди перебуває поруч і підтримує вас, коли потрапляєте у халепу і потребуєте допомоги. Але Він ніколи не приходить без запрошення. Вам доведеться прохати Святого Духа про допомогу.

У Посланні до Римлян 12:21 сказано, що мусимо «перемагати зло добром». Це одна з найбільших таємниць, прихованих у Слові Божому. Без сумніву, набагато легше зробити правильний вибір, коли замість зосереджуватися на страхові поразки, ми концентруємося на Богові і власній перемозі. Прийміть уже сьогодні рішення крокувати у Святому Дусі, долати особисті хибні звички і завжди бути переможцем!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, мені набридло жити з власними поганими звичками. Тож, я приймаю рішення взяти у свої руки дану Тобою владу над спокусами, що намагаються мене підкорити. Я йтиму за Твоїм Святим Духом і віритиму, що Ти допоможеш мені виробити нові і корисні звички у житті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon