Позбудьтеся всього, що відволікає

Позбудьтеся всього, що відволікає

Шукайте ж найперш Царства Божого й правди Його, а все це вам додасться. – Матвій 6:33

Один з найефективніших видів зброї, що використовує сатана, ― це його здатність нас відволікти. Він розуміє, що його спроби скерувати нашу увагу на турботи цього світу виллються для нас, скоріш за все, тим, що ми почнемо нехтувати спілкуванням із Богом.

Щоб нам залишатися вірними Богові, підтримувати з Ним близькі стосунки і тісно спілкуватися, час від часу Йому Самому доводиться прибирати з нашого життя все, що віддаляє нас від Нього, навіть коли це спричиняє нам неймовірний біль. Прикладом, якщо наша кар’єра, невгамовна жадоба грошей або мрії про вищий соціальний статус стають для нас важливішими за Бога, то будь-що мусимо переоцінити свої пріоритети. Чи, наприклад, певні стосунки заважають вам проводити час із Богом, і ви шукаєте чиєїсь уваги і схвалення більше, ніж Божої присутності у своєму житті. По суті, будь-яка ситуація, що заважає нам слідувати за Духом Святим або жити для Бога, є нездоровою, бо намагається відволікти нас від того, що має бути найважливішим у житті.

Прагнення Бога ― щоб ми, не відволікаючись, завжди йшли слідом за Його Духом. Тому сьогодні цілеспрямовано зосередьтеся на Богові, відклавши вбік усе, що відвертає вашу увагу від Нього. Якщо ви понад усе у житті, усім своїм серцем шукатимете Господа, то неодмінно знайдете Його. Він завжди перебуває поруч і чекає на вас.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, будь ласка, допоможи мені позбутися у житті всього, що відволікає від Тебе, навіть якщо це завдасть мені болю. Допоможи мені понад усе шукати лиш Тебе і щодня йти слідом за Твоїм Святим Духом. Я прагну жити тільки для Тебе!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon