Покарання не уникнути

Покарання не уникнути

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо Господь, кого любить, того Він карає, і б’є, (виправляє і дисциплінує) кожного сина, якого приймає (всім серцем і щиро цінує)! – До Євреїв 12:6, АМР

За жодних обставин, нізащо у світі я не хочу втратити спілкування з Господом. Він конче потрібен мені, щоб достойно проживати кожнісінький день мого життя. Ось чому я щиро вдячна Богові за викриття Святого Духа. Він повідомляє мені, коли я чимсь засмучую Бога, або відкриває, що саме заважає нашому з Ним спілкуванню чи дружбі. Дух Святий докоряє мені і переконує завжди чинити правильно.

Бог любить нас бодай більше, ніж ми любимо своїх дітей, і саме через Свою величезну любов Він іноді нас дисциплінує. Господь вказує нам, коли раптом зійшли з правильного шляху і стали на хибний. За потреби, щоб привернути нашу увагу, Він може сказати нам про це у п’ятнадцять різних способів. Його викриття оточує нас звідусіль. Він прагне, щоб ми прислухалися до Нього, адже щиро нас любить. Та наша надмірна впертість і подорожування по життю власними шляхами призведе до того, що Він забере в нас привілеї і благословення. Господь прагне, щоб ми спершу виросли, а вже потім насолоджувалися тим, що Він для нас приготував.

Пам’ятайте: якщо прислухатися до Його докорів, то вони допоможуть піднятися і покинути гріх, а потім — повернутися назад до Божого серця. Тож, нехай викриття Святого Духа допоможе вам піднятися на новий рівень у ваших стосунках із Богом. Не опирайтеся Йому, не протистійте — прийміть Його з вдячністю!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я знаю, що Ти любиш мене. Дякую Тобі за те, що виправляєш і дисциплінуєш мене, коли грішу чи роблю помилки. Я прагну бути так близько до Тебе, як тільки це можливо, тож посприяй мені, будь ласка, у цьому, аби між нами не було чогось такого, що могло б нас розділити. Я люблю Тебе!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon