Почуйте Бога через Його Слово

Почуйте Бога через Його Слово

Для Свого раба (вшануй і) сповни Слово Своє, що на страх Твій воно (поставлене для всіх, хто шанобливо боїться Тебе й вірно вклоняється Тобі). —Псалом 118:38, АМР

Бог звертається до нас через Своє Слово, дане нам для допомоги, скерування й підбадьорення в повсякденному житті. Ми можемо почути Божий голос що до будь-якої життєвої ситуації, варто лише знайти в Біблії вірші або навіть цілі уривки, які стосуються певних обставин і використовувати їх у своїй молитві. Іноді ці місця Писання досить чітко й конкретно вказують напрямок, який маємо обрати для подальшого руху. В інших випадках нам потрібно керуватися мудрістю чи здоровим глуздом, застосовуючи загальні духовні принципи до своїх життєвих обставин.

Нижче наведений перелік загальних ситуацій, в яких ми опиняємося, емоцій, які можемо пережити і які ворог, скоріш за все, постарається використати проти нас. Та не бажаючи залишити вас у незнанні, пропоную вірші з Біблії, на які сміливо можете спиратися в молитві у кожному окремому випадку.

  • Коли ви або ваші рідні стикаєтеся із хворобами, моліться, спираючись на уривок із книги Вихід 15:26: “Бо Я — Господь, твій Цілитель”.
  • Коли ви проходите складні часи або стикаєтеся з чимось виснажливим, цитуйте в молитві уривок із книги Ісаї 40:29: “Він змученому дає силу, а безсилому міць”.
  • Коли вас турбує те, що станеться в майбутньому, моліться, спираючись на уривок із книги Єремії 31:17, в якому написано: “І для твого майбутнього є сподівання”.
  • Коли ви стикаєтеся з фінансовими труднощами, моліться згідно з тим, про що сказано в Псалмі 33:10–11: “Бійтеся Господа, люди святі! Бо хто Його боїться, матиме усе, що потребує. Могутні леви, й ті без здобичі голодні. А ті, хто в Господа шукають допомоги, вони завжди все необхідне мають”.

Я щиро вірю, що в Божому Слові містяться відповіді абсолютно на всі наші питання й мудрість, спроможна покрити всі наші потреби й нужди.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Емоції можуть вас збити на манівці, проте Боже Слово завжди попровадить вас до безпеки.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon