Прагніть кращого

Прагніть кращого

Усе мені можна (робити, що дозволено законом,) та не все (мені корисне, дає переваги, приносить користь і служить) на пожиток, (якщо порівнювати різні види діяльності). Усе мені можна (за законом), але мною ніщо володіти не повинно, (і я нічому не маю ставати рабом). —1 до Коринтян 6:12, АМР

Бог має чудовий план для нашого життя й хоче радикально, неймовірно благословити нас. Однак для того, щоби цей план здійснився, ми повинні радикально й безумовно коритися Йому. Нам потрібна Божа допомога, щоб отримати Його благословення. Отож маючи у своєму житті якусь сферу, що засмучує Господа, попросіть Його конкретно до вас звернутися щодо неї і опісля швидко й повністю підкоріться Йому. Зауважимо, що Бог вкладає в нас Свого Святого Духа, аби привести до досконалого Божого відпочинку. Почни ми прислухатися до Нього, і наші рішення сповняться Божої мудрості, а серце — Божого миру й спокою. Досліджуючи наш сьогоднішній вірш, ми розуміємо, що багато чого нам дозволено, але не все служить нам на добро. Отож дозволяти чомусь поневолити нас — це дуже нерозсудливо.

Повірте, є багато всього, що ми можемо робити, є багато різновидів поведінки, проте варто усвідомити, що, напевно, це не буде найкращим вибором для нас, а тому не принесе гарних результатів у нашому житті. Апостол Павло казав, що маємо обирати й цінувати лише все найліпше й найдосконаліше (див. До Филип’ян 1:10). Бог не має наміру давати нам Божественне одкровення стосовно кожного нашого руху, але Він уже дав нам Своє Слово й мудрість, а тому очікує, що керуватимемося ними у своєму житті. Закликаю вас не бути посередньою людиною, натомість прийміть рішення прагнути кращого, знаючи, що саме цим догоджаєте Богові.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Досконалі рішення приносять досконалі результати.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon