Прийміть Боже зцілення для всього свого єства

Прийміть Боже зцілення для всього свого єства

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Улюблений, я молюся, щоб добре велося в усьому тобі, і щоб був ти здоровий (тілом), як добре, (як мені відомо), ведеться душі твоїй. – 3 Івана 2, АМР

Усе ваше єство — дух, душа й тіло — є дуже цінним для Бога й відіграє важливу роль у Його плані й задумі для вашого життя. Тому недарма на вас лежить відповідальність від Господа дбати про кожну з цих складових. Та час від часу в нашому житті трапляється, коли того, на що ми спроможні, виявляється недостатньо, отже доводиться вірити, що Бог, зі Свого боку, зробить те, що під силу тільки Йому.

Можливо, ви потребуєте фізичного зцілення, як його потребувала я, борючись із раком грудей у кінці 80-х років. А може, вам потрібне душевне чи емоційне зцілення, як воно було потрібно мені, коли я намагалася подолати наслідки багатьох років насилля, пережитого в дитинстві. Незалежно від того, якого виду зцілення ви шукаєте, вам конче потрібен Бог, адже Святе Письмо запевняє в тому, що Він прагне дати нам міцне здоров’я для всіх складових нашого єства.

Будь-яка хвороба чи недуга, хоч би якої сфери життя це стосувалося, заважає нам виконувати те, до чого нас закликає Бог, а також не дозволяє насолоджуватися життям, яке Він нам дав. Господь приготував для вас велике майбутнє, й тому здорові тіло, душа й дух є надзвичайно важливою передумовою для визначення готовності здійснити все, до чого Він вас покликав. Тож почніть уже сьогодні молитися про те, щоби Божа цілюща сила понадміру вилилася у ваше життя.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я неймовірно радий, що Ти дбаєш про кожну частину мого єства. Я приймаю Твою чудодійну силу в будь-якій сфері мого життя, де потребую зцілення.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon