Прийміть Святого Духа

Прийміть Святого Духа

Та ви приймете силу (спроможність, здатність і міць), як Дух Святий злине на вас. – Діяння 1:8, АМР

У Діяннях апостолів 1:8 Ісус обіцяє, що Святий Дух зійде на нас і дасть нам силу (здатність, спроможність і міць), щоб бути свідками Христа аж до краю землі. Багато християн виявляє безсуперечний послух, виконуючи різні «релігійні» правила, та все одно задається питанням: «Невже це все, що Бог для мене має?»

Ще будучи молодою християнкою, я відчувала цю порожнечу в серці. Мої добрі вчинки були мені тимчасовою втіхою і насолодою, але не давали глибокої, безмежної радості. Я почала ревно закликати до Бога: «Господи, тут чогось не вистачає!» На мій превеликий подив, всього за кілька годин після мого звернення Ісус наповнив мене Святим Духом. Такого відчуття я ніколи раніше не переживала… і тоді все змінилося. Раптом я зовсім по-іншому відчула Його неймовірну силу у своєму житті.

Коли ви щоденно проводите час із Богом і приймаєте Його Святого Духа, це не означає, що ви погоджуєтеся брати участь у якомусь страшному чи дивному спіритичному сеансі. Його сила допоможе вам бути ще більше схожими на Ісуса, а також дасть Божу мудрість достойно здійснювати свою життєву подорож. Не бійтеся чогось нового, просто дослідіть усе, що з вами відбувається, і порівняйте його із написаним у Біблії. Я вірю, що Бог прагне підняти вас на нові висоти завдяки силі щоденної взаємодії з Його Святим Духом. Він стукає у двері вашого серця. Чи відкриєте ви їх і запросите Його увійти?


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я хочу бути сповненим сили Твого Святого Духа. Покажи мені, як жити з глибокою радістю в серці, яку може дати тільки Святий Дух. Дякую Тобі за силу і мудрість, які допоможуть мені достойно подолати всі труднощі, зодягнувшись у Твою праведність, мир і радість.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon