Присвятіть себе молитві

Присвятіть себе молитві

…Я (присвячую себе тому, щоб молитися) за них. —Псалом 108:4, АМР

Молитва може бути короткою і водночас ефективною, проте це не означає, що тривалі проміжки часу, які ми приділяємо спілкуванню з Богом, не є потрібними й дуже цінними для нас. Навіть навпаки: я настійно рекомендую на додаток до щоденної молитви кілька разів на рік виділяти цілий день або навіть кілька днів поспіль для пошуку Господа й дослідження Його Слова. Наголошу, що піст також може бути дуже корисним для вас із духовної точки зору. Хоча молитва й має бути простою, — вона ніколи не повинна сприйматися нами як щось складне й заплутане — однак бувають дні, коли нам украй потрібно старанно потрудитися в молитві. Іноді доведеться бути невідступними й наполегливими у зверненні до Бога, допоки конкретний тягар, що Він поклав нам його на серце, не зникне, або терпляче чекати, або чимось жертвувати заради того, щоб почути голос Бога. Разом із цим ми не повинні дозволити дияволу переконати нас у тому, що молитва має бути чимсь важким і складним.

Хочу застерегти вас: сатана працює понаднормово, щоб поцупити в нас здатність спілкуватися з Богом. Він проти, щоб ми відкривали Богові своє серце, і поготів — щоб чули Божий голос. Тому принагідно раджу вам бути старанними й вірними в молитві, постійно залишатися на зв’язку з Богом і наново відкрити для себе простий привілей багатого, насиченого, радісного спілкування з Отцем — коли ви звертаєтеся до Нього, а Він відповідає вам.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Завжди залишайтеся на зв’язку з Богом!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon