Проголошуйте правду про себе

Проголошуйте правду про себе

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Бо зо слів своїх будеш виправданий і звільнений, і зо слів своїх будеш визнаний винний і засуджений. – Матвій 12:37, АМР

Ніколи не говоріть і не думайте про себе негативно, прикладом: «Я ніколи нічого не роблю правильно. Я ніколи не змінюся. Я потворний. Я жахливо виглядаю. Я дурний. Хто взагалі може мене полюбити?» В Євангелії від Матвія 12:37 читаємо: «Бо зо слів своїх будеш виправданий і звільнений, і зо слів своїх будеш визнаний винний і засуджений».

У книзі Приповістей 23:7, сказано: «Бо як (чоловік) у душі своїй обраховує (думає про себе), такий (він і) є» (АМР). Інакше кажучи, те, як ми говоримо, думаємо про себе й ким себе вважаємо виявляє наше ставлення до самих себе й впливає на все наше життя. Тож мусите говорити про себе винятково хороше (принаймні, коли молитеся Богові наодинці), спираючись на написане в Божому Слові про вас. Нехай джерелом вашої впевненості буде те, ким ви є в Христі. Наприклад: «Я — Божа праведність у Христі. Бог приймає мене завдяки Ісусовій жертві. Господь створив мене і вформував Своїми власними руками, а Він ніколи не помиляється».

Мені неймовірно подобається починати день із проголошення позитивних, біблійних думок і слів. Ви також можете це робити дорогою на роботу чи прибираючи будинок. На додачу раджу вам частіше дивитися у дзеркало й промовляти вголос: «Бог мене любить і приймає, тому я теж себе люблю й приймаю». Почавши промовляти про себе благочестиві, позитивні слова істини, ви зможете нарешті бути собою — такими, якими вас створив Бог.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, мені обридло говорити на свою адресу негативні слова. Я приймаю рішення почати проголошувати правду про те, що Ти любиш мене й приймаєш. Нарешті я можу бути тим, ким Ти мене створив.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon