Проявляйте любов по-різному

Проявляйте любов по-різному

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Прославляю Тебе, що я дивно утворений! Дивні діла Твої, і душа моя відає вельми про це! – Псалом 138:14

За Біблією, ми дивно утворені. Бог витратив дуже багато часу і застосував усю Свою творчість, коли створював кожного з нас. Тому нам цілком зрозуміло, чому ми не вийшли всі абсолютно однаковими, чи не так? На жаль, час від часу ми намагаємося любити інших людей так, ніби всі вони схожі одне на одного, як дві краплі води.

Рано чи пізно ви усвідомите, що не всім людям потрібне від вас одне і те саме. Прикладом, комусь із ваших дітей, можливо, вам доведеться приділяти більшу кількість особистого часу, ніж іншим. Одного з друзів, може, доведеться частіше підбадьорювати, ніж іншого. Просто різні люди потребують різних проявів вашої любові, адже вони сприймають саму любов зовсім неоднаково. Тому надзвичайно важливо ставитися до індивідуальних потреб і переконань людей шанобливо. Егоїстичні особи очікують, що всі навколо будуть схожими на них, та справжня любов поважає людей, попри їхню відмінність одне від одного. Якби Господь Бог хотів створити всіх однаковими, Він не дав би кожній особі унікальний набір відбитків пальців. Я вірю, що цей факт сам по собі вже доводить, що ми створені рівними, але неймовірно різними.

У всіх нас є найрізноманітніші, схожі або несхожі між собою дари і таланти, вподобання і відрази, життєві цілі й мотиви. Людина, що пізнала справжню любов, із повагою і прийняттям ставиться до відмінностей інших людей.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, допоможи мені цінувати відмінність інших людей і любити їх відповідно. Усі ми дивно утворені. Дякую Тобі за те, що дивовижним чином створив кожну особу, яку привів у моє життя.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon