Свідчення Святого Духа

Свідчення Святого Духа

…І переповнилися всі Святим Духом, і зачали говорити Слово Боже з сміливістю (свободою і безстрашністю)! – Діяння 4:31, АМР

У світі живе надто багато нещасних народжених згори, сповнених Святого Духа віруючих людей, які не знають, що означає постійно залишатися в Його присутності, завжди її відчувати і невпинно шукати Його щодня. Святий Дух мешкає в їхньому серці, та вони не дозволяють Його свідоцтву проявитися в їхньому звичайному повсякденному житті.

Можна налити у склянку води, не заповнюючи її по вінця. Так само при народженні згори ми приймаємо Святого Духа, та, ймовірно, не дозволяємо Йому по вінця наповнити нас, а тому, на жаль, не маємо свідоцтва Його сили в нашому житті.

У книзі Діянь апостолів 4:31 розповідається про те, як люди сповнилися Святого Духа і почали проголошувати Боже Слово зі свободою, сміливістю і безстрашністю. Бога не задовольняє, і Йому аж ніяк не приємно, коли люди залишають Його поза межами свого повсякденного життя. Натомість вони намагаються вдовольнити Його втіленням якихось релігійних формул у своє життя. Однак Він прагне, щоб ми сповнювалися Святого Духа і жили зі свободою, сміливістю і безстрашністю в серці. Я наполегливо раджу вам дозволити Богові вільно і легко діяти у кожній сфері вашого життя силою Свого Святого Духа.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я прагну щодня сповнюватися Святого Духа. Допоможи мені жити зі свободою, сміливістю і безстрашністю в серці, які я зможу мати лише за умови, що Святий Дух кожного дня наповнюватиме моє життя.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon