Сила робити чудеса

Сила робити чудеса

Одній людині (Святий) Дух дає (здатність промовляти) слово мудрості, а іншій… силу робити чудеса. —1 до Коринтян 12:8–10, АМР

За життя Ісус завжди здійснював чудеса. Наприклад, Він перетворив воду на вино (див. Іван 2:1–10) й нагодував великий натовп легким сніданком одного маленького хлопчика так, що після цього ще залишилося кілька кошиків із їжею (див. Іван 6:1–13). Існує багато різновидів чудес — прикладом, чудеса забезпечення, зцілення, чудеса визволення від демонів. Це тільки якщо згадати про основні з них.

Зізнаюся щиро, ми з Дейвом протягом багатьох років бачили велику кількість чудес у своєму житті. Звісно, серед них такі, як, наприклад, фізичні зцілення й звільнення від давніх залежностей. Також ми неодноразово ставали свідками надприродного Божого забезпечення — коли Господь забезпечував нас і наше служіння всім потрібним. І зазначу, ми чітко усвідомлювали, що це Саме Він неймовірним чином втрутився в нашу ситуацію і дав те, чого ми конче потребували.

Отож чудеса, дива — це те, що неможливо пояснити з природної точки зору, що зазвичай не відбувається в житті простої людини. Ми всі можемо й навіть повинні вірити в те, що Бог здійснюватиме дива в нашому житті. Принагідно раджу вам не погоджуватися на звичайне життя тоді, як Бог пропонує вам силу робити чудеса. Прохайте Його дивовижним чином діяти у вашому житті й у житті інших людей, очікуючи, що Він саме це й робитиме. Той Самий Бог, Який розділив Червоне море перед Мойсеєм, прагне допомогти вам уже сьогодні.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Не погоджуйтеся на звичайне, повсякденне життя; завжди прагніть і очікуйте чогось дивовижного й надприродного.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon