Служіть одне одному в шлюбі

Служіть одне одному в шлюбі

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Дружини, слухайтеся чоловіків своїх, як лицює то в Господі! Чоловіки, любіть дружин своїх, і не будьте суворі до них! – До Колосян 3:18-19

Уранці Дейв полюбляє на сніданок їсти фруктовий салат. Тому одного ранку Господь заохотив мене зробити такий для мого чоловіка. Однак проблема полягала в тому, що мені зовсім не хотілося цього робити. Я думала: «Чому я завжди повинна щось для нього робити?» І тоді Господь терпляче нагадав мені про те, що, служачи своєму чоловікові, по суті, я служу Богові.

Цікаво, як багато шлюбів можна було б урятувати від руйнування й розпаду, якби чоловіки й жінки просто були готові демонструвати свою любов одне до одного за допомогою служіння одне одному. Іноді мені здається, що сьогодні всі прагнуть бути «вільними». Ісус насправді звільнив нас, однак Він не бажає, щоб ми використовували цю свободу в егоїстичних цілях. Його бажання — щоб ми служили своєму чоловікові чи дружині з любов’ю.

Я дуже сильно люблю свого чоловіка. Іноді ця любов найкращим чином знаходить своє вираження через служіння. Ніжні слова — звісно, це добре, та коли ви щось робите, а не просто говорите про любов, то ваша вірність і прив’язаність до другої половинки починає проявлятися через ваші дії, тобто вчинки.

На завершення я наполегливо раджу вам: почніть підкріпляти свою любов діями. Попросіть Бога показати вам, як послужити своєму чоловікові чи дружині, таким чином благословивши його чи її вже сьогодні.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я не хочу бути егоїстом у своєму шлюбі. Допоможи мені служити своїй дружині чи своєму чоловікові так, як Ти цього від мене хочеш, і любити її чи його не словом, а ділом.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon