Слухайте й виконуйте Божі повеління

Слухайте й виконуйте Божі повеління

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

О, коли б їхнє серце було їм на те, щоб боялись Мене й пильнували всіх Моїх заповідей по всі дні, щоб було добре їм та синам їхнім навіки! – Второзаконня 5:29

Бог постійно звертається до нас, причому не тільки до тих, хто займає лідерські позиції або має власне служіння. Він говорить до кожної людини, яка має з Ним особисті стосунки, незалежно від її професії, статусу чи положення в суспільстві. Багато людей навіть не очікує, що зможе почути Божий голос, та насправді Він звертається до всіх нас і кожного окремо. І ви — не виняток. Звісно, не прислухаючись до Бога, ви не матимете змоги почути Його голос і виконати Його повеління. А вдасться вам це, якщо почнете читати Біблію, приділяти час перебуванню в Божій присутності й готувати своє серце до регулярного отримання від Нього відповідей і одкровень. Таким чином ви зможете виконувати Його інструкції та заповіді.

Перечитайте книгу Второзаконня 5:29. Чи відчуваєте ви серйозність у Божому тоні, коли слухаєте Його слова, записані в Біблії? Він очікує від нас дотримання Його заповідей, «щоб було добре нам та синам нашим навіки». Господь піклується про наше благополуччя й знає, що Йому вдасться подбати про нас за умови нашої готовності зважати на Нього й бути Йому слухняними.

Зробіть свої стосунки з Ісусом Христом власним життєвим стилем і вірно виконуйте Його Слово. І вже відсьогодні почніть прислухатися до Його мудрості й керуватися нею в житті.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я вірю, що Ти постійно звертаєшся до мене і тому хочу знати Твій голос. Я цілеспрямовано прислухатимуся до Тебе й робитиму все, що Ти мені наказуєш, аби «мені було добре в житті», як сказано у Твоєму Слові.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon