Справжня ціна самодисципліни

Справжня ціна самодисципліни

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Радійте і насолоджуйтеся надією, будьте стійкими і терплячими у стражданнях і скорботах, постійно перебувайте в молитві… – До Римлян 12:12, АМР

У світі існує багато християн, які вважають, що все у їхньому житті має бути досконалим тільки тому, що вони — християни. Але Ісус чітко попереджає нас: «Страждання, (труднощів, випробувань і розчарувань) зазнаєте у світі…» (Іван 16:33, АМР). Ісус попереджав, що нам доведеться стикатися з випробуваннями й несправедливістю цього світу. Це все є невід’ємною частиною нашого життя, яку доводиться проходити, коли відкладаємо свої егоїстичні бажання і твердо вирішуємо йти за Богом.

Апостол Павло пише: «Але (я, наче боксер), вмертвляю й неволю тіло своє, (підкорюю, дисципліную і треную його під тиском…)» (1 до Коринтян 9:27, АМР). У цьому вірші Павло має на увазі здержливість і самодисципліну. «Бути здержливим і самодисциплінованим» — означає відкладати свої грішні бажання і чинити правду за допомогою Божої благодаті, незважаючи на наслідки. Так діяти не завжди легко. Коли ви помираєте для себе, це обов’язково завдає болю і призводить до страждань. Але мусимо пам’ятати: незважаючи на всі наші муки, у нас є надія, бо Христос переміг світ! І, як сказав апостол Павло, ми можемо «радіти і тішитись надією, терпіти і стійко переносити утиски і бути постійними в молитві».

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я приймаю рішення завжди догоджати Тобі, незалежно від того, хоче цього моя плоть чи ні. Навіть якщо для виконання Твоєї святої волі мені доведеться постраждати, то я впевнений, що маю надію, адже Твій Дух живе в мені, а Ти переміг світ.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon