Тіштеся надією на Божу прихильність

Тіштеся надією на Божу прихильність

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Через Якого ми вірою одержали доступ (вхід, знайомство) до тієї благодаті, (тобто Божої прихильності) що в ній (твердо й непохитно) стоїмо, торжествуємо і хвалимось надією пережити і насолодитися славою Божою. – До Римлян 5:2, АМР

Біблія сповнена обіцянок, даних нам із вами Богом. Одна з них, наприклад, що ми маємо доступ до Божої присутності. Інша — що Він прагне зцілити нас від усіх хвороб. Наступна — що задовольнить усі наші потреби й нужди. Насправді обітниць набагато більше… надто багато, щоб усі перелічити! Тому надзвичайно сумно, коли за браком віри християни пропускають повз себе Божі обіцянки .

Дозвольте вас спитати: а чи ви очікуєте здійснення Божих обітниць у своєму житті? Щось добре починає відбуватися з вами, коли тішитеся надією на те, що зможете регулярно переживати надприродну Божу прихильність.

В Євангелії від Луки 2:52 читаємо про те, що Ісус «зростав… благодаттю у Бога й людей». Винятково за вірою ми з вами можемо отримати доступ до Божої прихильності й почати зростати в Його благодаті, переживши у своєму житті здійснення Його обіцянок. Так само відбувалося в житті Ісуса. Навіть якщо зараз ви ще не бачите всіх цих речей, то можете радіти й складати надію на Бога, знаючи, що рано чи пізно це здійсниться. Усе, що Бог обіцяє в Біблії, безпосередньо стосується й нас. Тому тіштеся надією на те, що вам удасться пережити Божу славу вже зараз, і Він здійснить неймовірні речі у вашому житті.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я насолоджуюся Твоїми обіцянками для мого життя й чекаю на їх здійснення. Я вірю, що Ти зможеш виконати все, що пообіцяв у Своєму Слові.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon