Управляйте своїм часом ефективно

Управляйте своїм часом ефективно

Отож, уважайте, щоб поводитися (цілеспрямовано, достойно й) обережно, не як немудрі (й нерозсудливі), але як мудрі, (розважливі, розумні люди), використовуючи час (і кожну можливість, що у вас з’являється, максимально ефективно), дні бо лукаві! – До Ефесян 5:15-16, АМР

Насправді, час летить з неймовірною швидкістю, чи не так? З іншого боку, в деяких ситуаціях нам іноді здається, ніби час завмирає! Незалежно від того, як швидко чи повільно спливає час у нашому сприйнятті, кожна людина має лиш певну кількість часу, відведеного їй тут, на землі. Зважаючи на це, я хочу спитати у вас: як ви управляєте своїм часом?

Час ― це неймовірний дар від Бога! Я щодня спостерігаю за тим, як Сам Бог приділяє Свій час тому, щоб зробити нас такими, якими хоче бачити. Бог воліє, щоб ми пізнали Його добрість. Тож спитайте себе: «Чи перебуваю я в згоді з тим, що Бог робить у моєму житті? Або ж, навпаки, борюся і страждаю, намагаючись усього досягти у власний спосіб?» Я можу запевнити: якщо ви боретеся з Богом, то тільки даремно витрачаєте свій час, та, діючи у згоді з Ним, ви використовуєте свій час для здійснення чогось вагомого.

Він нікуди не поспішає. Можливо, іноді нам здається, що Він тягне з чимсь надто довго, тоді як насправді через Свою добрість Він чекає, допоки ми почнемо діяти у згоді з Його роботою в нашому житті. На додачу Він надзвичайно терплячий. Тож наша протидія тільки уповільнює Його роботу в нашому житті.

Отже, можливо, зараз сприятливий час для зміни свого світогляду і початку пошуків нового підходу до життя… нової віри і здатності довіряти Тому, Хто повсякчас діє в нас і завсіди зичить нам добра.

Беззаперечно довіряйте Богові і приділяйте свій час, щоб діяти у згоді з усім, що Він робить у вашому житті. Будьте впевнені у своєму серці, що Його план для вас чудовий, і, незалежно від того, скільки часу піде на його здійснення, Бог все одно любить вас і завжди діє з думкою про вас.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я не хочу гаяти часу на боротьбу з Тобою. Я волію приділяти свій час діям у згоді з тією роботою, яку Ти виконуєш в мені. Дякую за те, що постійно нагадуєш мені про Свою любов, коли починаю марнувати свій час. Ти завжди робиш усе вчасно, ніколи не поспішаєш і не спізнюєшся.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon