Хвороба може бути не лише фізичною!

Хвороба може бути не лише фізичною!

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Дух Господа Бога на мені, бо Господь помазав Мене благовістити сумирним, послав Мене перев’язати і зцілити зламаних серцем. – Ісая 61:1, АМР

В Біблії читаємо, що Ісус прийшов, аби перев’язати наші рани, зцілити наші розбиті серця, вилікувати зранені душі, дати нам оздобу замість попелу і оливу радості замість жалоби (див. Ісая 61:1-3). Багато християн читає цей уривок зі Святого Письма і розуміє, що Бог прагне зцілити їх від фізичних і духовних хвороб, але також Він воліє зробити для них дещо набагато більше. Насправді, наші емоції безпосередньо впливають і являються невід’ємною частиною нашого самопочуття. Вони також можуть хворіти, як і будь-яка інша частина нашого єства.

Сьогодні світ переповнений людьми, що страждають від емоційного чи душевного болю. Зазвичай причина його виникнення — у минулій кривді або відчутті полишення, у розчаруванні, почутті осуду, критиці, зраді… інших негативних факторах і подіях, що сталися з ними у минулому. Емоційний біль може бути навіть більш руйнівним за фізичний, бо часто люди відчувають, що повинні приховувати його від оточуючих і вдавати, ніби з ними все гаразд.

Якщо у вашому житті є емоційна, чи душевна, рана, то знайте: Ісус прагне зцілити вас. Не припускайтеся розповсюдженої помилки, вважаючи, що Його цікавить тільки ваше духовне і фізичне здоров’я. Віднесіть свої емоційні рани до Ісуса — Він прагне зцілити всі сфери вашого життя, в яких ви проходите через певний біль!

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, дякую Тобі за те, що піклуєшся про всі сфери мого життя… у тому числі — про мої емоції. Я приношу до Тебе всі свої емоційні рани і будь-який біль, що відчуваю. Я знаю і впевнений, що Ти спроможний зцілити мене і відновити моє емоційне здоров’я.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon