Чотири кроки для ефективного вивчення Божого Слова

Чотири кроки для ефективного вивчення Божого Слова

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Мій сину, прислухайся до моїх слів, погоджуйся і підкоряйся моїм висловлюванням! – Приповісті 4:20, АМР

Багато людей мене питає, як правильно вивчати Боже Слово. Вірю, що ці корисні поради стануть вам у нагоді:

  1. Цілеспрямовано приділяйте цьому час. Я призначаю побачення Богові вранці, та якщо ранковий час вам не підходить, то знайдіть прийнятний для себе… навіть якщо ви не в змозі робити це щодня. Просто почніть із чого-небудь, і побачите позитивні зміни, які це рішення принесе у ваше життя!
  2. Готуйтеся до вивчення Біблії заздалегідь. Виберіть місце, яке вам подобається, наприклад, улюблену кімнату у своєму помешканні, де ви зможете залишитися наодинці з Богом.
  3. Тримайте під рукою всі потрібні ресурси й матеріали. Звісно, вам знадобиться Біблія, на додачу хороший тлумачний словник біблійних термінів, Симфонія, ручка і папір. Весь цей набір пригодиться вам, якщо доведеться виписати паралельні уривки зі Святого Письма чи занотувати власні одкровення.
  4. Підготуйте своє серце. Поговоріть із Богом про те, у чому вам, можливо, слід розкаятися, й розпочніть свій час вивчення Біблії з миром у серці, аби ніщо не заважало вам отримувати одкровення зі Слова Божого.

Приділяйте час вивченню Божого Слова, адже в ньому міститься сила, здатна змінити ваше життя й зробити вас людиною, приємною серцю Бога.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я приймаю у своєму серці рішення приділяти час тому, щоб по-справжньому вивчати Твоє Слово. Покажи мені, як розуміти його, погоджуватися з ним і підкорятися Твоїй правді щодня.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon