Шукайте Бога невпинно

Шукайте Бога невпинно

(Моя єдина мета у житті полягає в тому), щоб пізнати Його й силу, (що витікає з) Його воскресення… – До Филип’ян 3:10, АМР

Невпинно шукати Бога не завжди буває легко, та навіть не сумнівайтеся ― воно того варте. Проте ви не зможете робити це по-справжньому, допоки на ділі не відчуєте життя в істинній свободі.

Бог прагне зробити нас вільними! А звільнення від почуття провини, осуду і незалежність від думки людей, ― і є справжнім щастям. Ми стаємо вільними від страху припуститися помилки, коли знаємо, ким є у Христі. Це дає нам сміливість і здатність ступити крок за вірою і почати прагнути здійснення Божих обіцянок.

Одним з найбільших благословень, даних мені Богом, є свобода бути самою собою. Впродовж багатьох років я прагнула бути кимсь, ким по суті не була. Я відчувала, що мушу бути такою або інакшою, хоча при цьому усвідомлювала свою відмінність від інших людей. Однак я прагнула до схожості з ними, допоки не збагнула, завдяки стосункам із Богом, ким Він мене створив. І це, без сумніву, звільнило мене з тенет залежності від самої себе. Я змогла зосередитися на Ісусові і допомагати іншим так, як Він цього хотів.

У третьому розділі до Филип’ян Павло повідомляє, що вирішив невпинно прагнути, або досягати, того, заради чого помер Христос Ісус, щоб пізнати Його і силу Його воскресіння. Я вірю у те, що при народженні згори всередині нас пробуджується дух рішучості. Можна також назвати його ревністю або пристрастю від Святого Духа. Саме він дає нам «жвавість», таку потрібну у важкі часи, і спроможність твердо заявити: «Я ніколи не перестану прагнути близьких, пристрасних і глибоких особистих стосунків із Богом. Я ніколи не відступлюся від бажання стати тим, ким Христос мене бачить».

Будьте невпинні, зростайте у вірі і досягайте здійснення Божих обіцянок. Пам’ятайте, ви належите Йому, і Він дав вам невпинного духа!


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я хочу мати нове життя, невпинно шукати Тебе і прагнути до здійснення Твоїх обіцянок. Я вірю, що Ти допоможеш мені стати тим, ким мене створив, і досягти істинної свободи.


Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon