Шукайте духовних дарів

Шукайте духовних дарів

Є (конкретна) різниця між (духовними) дарами (й тим, як Святий Дух розподіляє дари, або надприродні здібності, між різними християнами по Своїй Божественній благодаті і) милості, (що окремо діє в житті кожного з них), Дух же (Святий завжди) той Самий. —1 до Коринятн 12:4, АМР

Сутність дарів Духа іноді буває важко пояснити звичайними словами, адже вони діють у духовному світі. Сподіваюся, у кількох минулих розділах мені вдалося зрозуміло описати їх і їхні принципи дії. Взагалі про духовні дари можна багато чого сказати, тому настійно раджу вам прочитати якомога більше гарних книжок, присвячених цій темі.

Діючи в духовному світі, нам не слід боятися, проте варто пильнувати. Дуже часто сатана намагається викривити справжні Божі дари. Однак, молячись і шукаючи правди в Божому Слові, ми не зіб’ємося в правильного шляху. Також заохочую вас почати молитися про дари Духа. Попрохайте Бога наділити вас дарами й застосовувати у Його надприродній роботі так, як Він Сам вважає за потрібне. Шукайте не тих духовних дарів, що здаються вам більш привабливими або цікавими — знайдіть ті, що Бог приготував саме для вас. Принагідно хочу закликати вас: дозволяйте дарам Духа проявлятися через вас. Це не тільки стане підмогою у вашому повсякденному житті, а демонструватиме невіруючим людям силу й добрість Христа, Який мешкає в серці вас. Дія дарів Святого Духа стає відображенням Божої слави й благодаті, що виливається на нас і через нас — на інших людей, яким конче потрібен Ісус.

Отож прагніть рухатися в дарах Духа як для свого власного добра, також і заради блага інших людей. А почавши, не забувайте понад усе крокувати за любов’ю, адже вона — це найбільший Божий дар у всьому світі.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Дари Святого Духа повинні стати звичайною частиною вашого повсякденного життя.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon