Як завжди бути щасливим і задоволеним

Як завжди бути щасливим і задоволеним

Великий же (і вагомий) зиск — то благочестя, (що супроводжується) задоволенням, (тобто відчуттям внутрішньої самодостатності). – 1 до Тимофія 6:6, АМР

В Біблії сказано, що благочестя, яке супроводжується задоволенням, ― то надзвичайно велике і дорогоцінне надбання. Ось як я розумію цей вірш: положення благочестивої, задоволеної своїм життям людини найкраще, як порівняти з усіма іншими.

Зазвичай радість приходить до вас не тоді, коли життєві обставини складаються сприятливо і перебувають під вашим контролем; радість є похідною від стану вашого серця. Прикладом, у світі безліч людей, які мають все, чого прагнули, і все одно почуваються нещасними. Фактично, іноді найбільш нещасними людьми у цілому світі є саме ті люди, що, як нам здається, «народилися в сорочці».

Істинним джерелом справжнього задоволення не є популярність, коли вас пізнають на вулицях, або кількість грошей на вашому банківському рахунку. Також запевняю, що джерелом не є ні наші друзі, ні знайомі, ні місце, яке ми займаємо на роботі у своїй компанії. І без вагань додам, що джерелом задоволення не є ваш рівень освіти і місце народження. Задоволення ― це ставлення серця. Немає нікого щасливішого за дійсно вдячну людину, яка по-справжньому задоволена і воістину радіє своєму життю. Слово «задоволений» означає «щасливий настільки, що жодна річ не турбує його, незалежно від того, що з ним відбувається; та не настільки щасливий, щоб йому взагалі нічого не хотілося змінити у своєму житті».

Ми всі прагнемо змін. Та вас не повинно турбувати, де ви перебуваєте зараз. Прийміть вже зараз рішення вірити в надприродну Божу роботу у вашому житті ― і обставини почнуть змінюватися.

Наше життя складається з рішень, які приймаємо. Тож, вирішімо щодня робити вибір на користь щастя і задоволення. Повірте, ви не пошкодуєте!


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, я хочу бути щасливим і задоволеним тим, де перебуваю зараз, цієї хвилини. Дай мені силу, щоб я міг бути задоволеним кожнісінький день свого життя.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon